Wat staat er op het menu vanavond?

Gegrilde tonijn met rijst, spinazie en Griekse feta

Ingrediënten

-olijfolie
- enkele roze bessen
- 1 kg verse spinazie
- 250 g Griekse feta
- 4 stukken verse tonijn
- 250 g Uncle Bens® Langkorrelrijst
- platte peterselie
- limoen

Bereidingswijze

Kook de rijst tot hij gaar is. Stoof de gewassen spinazie in olijfolie. Wrijf de tonijn in met olie en gril hem in een grillpan. Snij de feta in blokjes en meng samen met de spinazie door de rijst. Voeg de roze bessen toe. Dien de rijstmix op in een timbaaltje met de gegrilde tonijn. Werk af met platte peterselie en limoen.

Zoek recepten

Budgetrecepten
Prijsbewust maar lekker
 
Voorgerechten
Dessert
Hoofdgerechten
Lichte gerechten & Salades
Bekijk onze producten